θερμοπομποί, technotherm, θερμοπομποί θερμοσυσσώρευσης, θερμοπομποί Γερμανίας, οικονομική θέρμανση, θερμοπομπός, θερμική εκπομπή, θερμοπομποί, θερμοσυσσωρευτές
θερμοπομποί, θερμοπομπός, θέρμανση με θερμοπομπούς, ηλεκτρική θέρμανση, θερμοπομποί Γερμανίας, θερμοπομπός, Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης, θερμοπομποί, Θερμοσυσσώρευτές,
θερμοπομποί Γερμανίας, θερμοσυσσωρευτές     downloads    www.technotherm.com   www.gasklima.gr   e-mail     
θέρμανση, θερμοπομποί, θερμοσυσσωρευτές, θερμοπομποί μαρμάρου, θερμοπομποί θερμοσυσσώρευσης, θερμοπομποί Γερμανίας
Θερμοπομποί, θέρμανση, θερμοπομπός
   Αρχική Σελίδα
  TECHNOTHERM Γερμανίας
  Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης
   Τύποι Θερμοπομπών:
   TECHNOTHERM CPH
 TECHNOTHERM VPS
 TECHNOTHERM TT
 Κινητοί Θερμοπομποί
 Downloads
 5 χρόνια εγγύηση
 Εικόνες Θερμοπομπών
 Συχνές Ερωτήσεις
 Επικοινωνία
 Ιστολόγιο TECHNOTHERM
   
TECHNOTHERM - 5 Χρόνια Εγγύηση
...ί Θερμοπομποί θερμοσυσσώρευσης, θερμοσυσσωρευτές, θερμοπομπός, technotherm


Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης
TECHNOTHERM.
(κλικ για μεγέθυνση)

θερμοπομποί, θερμοπομπός, θέρμανση

Συχνές Ερωτήσεις θ

Τι είναι οι Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης;

Οι Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης είναι θερμαντικά σώματα αμέσου αποδόσεως τα οποία θερμοσυσσωρεύουν θερμότητα συγχρόνως με την απόδοση θερμότητας στον χώρο.

Τι μου προσφέρει η θερμοσυσσώρευση;

Η θερμοσυσσώρευση προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση από τα κοινά θερμαντικά σώματα ή τους θερμοπομπούς χωρίς θερμοσυσσώρευση.
Αυτό συμβαίνει διότι όταν ο θερμοπομπός θερμάνει τον χώρο και κλείσει ο θερμοστάτης του, θα συνεχίζει να παρέχεται θερμότητα στον χώρο από το στοιχείο θερμοσυσσώρευσης, χωρίς να χρειαστεί να λειτουργήσει η αντίσταση του θερμοπομπού, δηλαδή χωρίς να υπάρχει κατανάλωση ρεύματος.
Ο θερμοστάτης θα ανοίξει και πάλι για λίγο χρονικό διάστημα, όταν το στοιχείο θερμοσυσσώρευσης αποβάλει την θερμότητα που έχει αποθηκεύσει.

Αυτό τι σημαίνει στην καθημερινή λειτουργία του Θερμοπομπού;

Αυτό σημαίνει πως ο θερμοπομπός μπορεί να παρέχει ικανοποιητική θερμότητα για την θέρμανση του χώρου, χωρίς να καταναλώνει καθόλου ηλεκτρική ενέργεια.
Η κατανάλωση ηλεκτρισμού θα υπάρχει μόνο όταν ο θερμοστάτης κρίνει πως χαμηλώνει η θερμοκρασία του στοιχείου θερμοσυσσώρευσης του θερμοπομπού.

Λειτουργούν όπως οι παλαιοί θερμοσυσσωρευτές;

Ακολουθούν την ίδια αρχή λειτουργίας, έχουν όμως πολύ μικρότερη ισχύ και δεν χρειάζεται να αποθηκεύουν θερμότητα τις νυχτερινές ώρες.

Είναι υγιεινός τρόπος θέρμανσης;

Οι πλάκες θερμοσυσσώρευσης είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας βιοδιασπώμενο κεραμικό υλικό. Η λειτουργία τους και απόδοση της θερμότητας στον χώρο γίνεται με φυσικό τρόπο, μέσω θερμικής εκπομπής και φυσικής κίνησης του αέρα.
Με αυτόν τον τρόπο, δεν ξηραίνεται η ατμόσφαιρα του χώρου, διατηρώντας τον χώρο υγιεινά ζεστό.


 
 Αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα:
 
 ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα  |   Αποστολή e-mail  |   Επικοινωνία
 

Θέρμανση, ηλεκτρική θέρμανση, θερμοπομποί, γερμανίας, θερμοσυσσώρευση, θερμοσυσσωρευτές, θερμοπομπός, οικονομία, θερμαντικά σώματα, θερμική εκπομπή, θερμοπομπός, θέρμανση, θερμοπομποί, Νορβηγίας,ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ, ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ


Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX. Η υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX. Ζέστη, θαλπωρή, υγεία και οικονομία.